Wisseling van de wacht bij de ChristenUnie

Publicatie: 04 juli 2023

Aan het einde van Het Besluit nam raadslid Erik van Dijk afscheid van de gemeenteraad. Zijn opvolger Peter de Roover, die al als burgerlid meedraaide bij de ChristenUnie, werd tot de raad toegelaten.  Staande voor burgemeester Heijkoop legde Peter de Roover de eed af. De burgemeester wenste hem veel succes in zijn rol als raadslid en overhandigde hem een bloemen. (foto Peter Donk / HG24)

 Peter de Roover legt de eed af

Fractievoorzitter Willem Pors sprak vervolgens Erik van Dijk toe. Hij bedankte Erik voor het werk dat hij voor de inwoners van Hardinxveld-Giessendam deed. Tijdens zijn raadsperiode had Erik al eens laten weten dat het bij hem thuis soms net zo'n dierentuin was. Pors had daarom voor alle aanwezigen een 'vrijkaartje' om die dierentuin bij Van Dijk eens te bezoeken. Tot slot kreeg Erik zelf het woord en dankte hij iedereen voor de prettige samenwerking. (foto Dick Fijnekam - T@B)

Afscheid Erik van Dijk

Terug naar nieuwsoverzicht