Opiniërend Debat brug Marsstraat

Publicatie: 17 januari 2023

Tijdens de raadsvergadering op donderdagavond 26 januari staat een opniërend debat gepland over de brug bij de Marsstraat - Buitendams.

Naar aanleiding van een door de raad aangenomen motie om de brug Marsstraat – Buitendams toegankelijk te maken voor verschillende doelgroepen, zijn drie opties uitgewerkt. Deze zijn in De Ontmoeting van 13 oktober gepresenteerd. Afgesproken is toen dat de varianten in een debat aan de raad zouden worden voorgelegd. .. 

Het is de eerste keer dat we in de raad zo'n opniërend debat houden, dus het is voor iedereen experimenteel. Het belooft een interssante vergadering te worden.

Publiek is van harte welkom om de vergadering bij te wonen in de Raadzaal van het gemeentehuis. Thuis live meekijken / -luisteren kan natuurlijk ook. De livestream van deze vergadering is te vinden op de website van Notubiz, door  op de datum van deze vergadering te klikken. 

Brug Marsstraat - Buitendams

Terug naar nieuwsoverzicht